Η Λήμνος ανάμεσα στους προορισμούς που επιλέγουν οι digital nomads

Blog Single

Οι ψηφιακοί νομάδες είναι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία για να εργαστούν εξ αποστάσεως.

Το πιο θετικό σημείο είναι ότι ένας ψηφιακός νομάς, είναι ανεξάρτητος από πλερυάς τοποθεσίας.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του να ζεις μια ψηφιακή ζωή νομάδων, εκτός από το ότι μπορείς να εργάζεσαι από οπουδήποτε στον κόσμο,
είναι ότι μπορείς να προσαρμόσεις τη ζωή σου όπως θέλεις και να γνωρίσεις ανθρώπους από όλο τον κόσμο (αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις ενώ εργάζεσαι ).
Δεν θα ταλαιπωρηθείτε από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και μπορείτε να εμπνέεστε από νέα περιβάλλοντα κάθε μέρα.

Κατά τη διάρκεια της επιδημίας του Covid-19, υπήρξε μια ταχέως αναδυόμενη τάση για την εξ αποστάσεως εργασία.

Πολλοί από τους εργαζόμενους που χρειάστηκε να εργαστούν από απόσταση, επέλεξαν να διαμείνουν σε άλλες περιοχές, σε άλλες πόλεις ή ακόμα και σε άλλες χώρες.

Η Λήμνος με το μέγεθος της ως νησί, τις δυνατότητες να το πραγματοποιήσει καθημερινά πολλές δραστηριότητες όπως KiteSurf, γαστρονομία κ.α. είναι ο ιδανικός προορισμός
για κάποιον που επιθυμεί να εργαστεί απομακρυσμένα, ήδη επιλέγεται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Digital Nomads;
■ Η πλειονότητα εργάζεται σε κομμάτι σχετικό με την τεχνολογία, τον προγραμματισμό, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το μάρκετινγκ.
■ Οι περισσότεροι είναι μεταξύ 25-44 ετών.
■ Ως βασικά προτερήματα της Ελλάδας αξιολογούν το ευνοϊκό κλίμα, τον τρόπο ζωής, τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες στη φύση, τον πολιτισμό, καθώς και το συγκριτικό πλεονέκτημά μας, που δεν είναι άλλο από το ανθρώπινο στοιχείο, τη φιλοξενία και την ανθρώπινη επαφή με τους ντόπιους.

Πως επηρρεάζεται η αγορά ακινήτου;

Τα ακίνητα είναι σε μεγάλο βαθμό μια επιχείρηση που βασίζεται στη ζήτηση. Καθώς οι άνθρωποι μεταπήδησαν από γραφεία σε σπίτια, η ζήτηση για επαγγελματικά κτίρια μειώθηκε.

Επίσης, οι άνθρωποι αναζητούν περισσότερο να ζουν στα προάστια ή πιο κοντά στη φύση, ειδικά επειδή δεν χρειάζεται πλέον να μετακινούνται για τη δουλειά.

Μοιραστείτε το!

Σχετικά Άρθρα:

Συνδεθείτε με τους λογαριασμούς της Indal στα Social Media