Περιγραφή

Property Code:

Πωλείται αγροτεμάχιο 9900τ.μ. , στην περιοχή Μούδρου σε απόσταση από τη θάλασσα 120 μ άρτιο και οικοδομήσιμο με δυνατότητες επαγγελματικής εκμετάλλευσης.

Ο Μούδρος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λήμνου, μετά τη Μύρινα (απόσταση 27 χιλιομέτρων) και βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, στην άκρη του χαρακτηριστικού ομώνυμου κόλπου. Πρόκειται για μια μικρή, γραφική νησιωτική πολιτεία, που συγκεντρώνει μεγάλο μέρος του τουρισμού της Λήμνου, καθώς ο Μούδρος διαθέτει πλήρεις τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες για τους επισκέπτες. Παραδοσιακές ψαροταβέρνες στο λιμάνι σερβίρουν τους πιο νόστιμους μεζέδες που έχετε δοκιμάσει, ενώ από εκεί θα απολαύσετε ένα από τα εντυπωσιακότερα ηλιοβασιλέματα της ζωής σας.

Στο Μούδρο εντυπωσιακή είναι η εκκλησία της Ευαγγελίστριας, αλλά στην βόλτα σας στα γραφικά δρομάκια θα συναντήσετε και την πανέμορφη εκκλησία των Ταξιαρχών. Το παλιό πέτρινο δημοτικό σχολείο είναι ένα ακόμα αξιοθέατο που συναντούν οι επισκέπτες ενώ περπατούν ανάμεσα στα καφέ και τα εμπορικά της πόλης.

 

Χαρακτηριστικά